• Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.
  • +373 22 237525

Federația Sindicală a Educației și Științei (FSEȘ) are un nou președinte în locul lui Dumitru Ivanov, care și-a dat recent demisia. Miercuri, 14 martie, întruniți într-o ședință, membrii Consiliului General al FSEȘ au examinat mai multe chestiuni organizatorice ce se referă la activitatea centrului sindical național-ramural și alegerea noului președinte.

Participanții la ședință au luat act de informație ce se referă la demisia lui Dumitru Ivanov. În urma unui vot secret, au ales noul președinte al Federației. Astfel, cu majoritatea de voturi, noul președinte al FSEȘ a fost ales Ghenadie Donos.

Ghenadie Donos (a.n., 04.05.1966), în perioada 2007-2017 a fost șef al Direcției Învățământ a Consiliului Raional Soroca, iar în perioada 1997-2007 a fost președinte al Consiliului Raional/Județean Soroca al Sindicatului Educației și Științei. Anterior a activat în calitate de profesor de istorie și drept.

Articol preluat de pe adresa: http://sindicate.md/ghenadie-donos-ales-cu-majoritate-de-voturi-drept-nou-presedinte-al-federatiei-sindicale-a-educatiei-si-stiintei/